Cena: 140,00 €/osebo

Opis:  Green je sodobno opremljena dvoposteljna študentska soba s priključkom za CAtv, Wifi internet. V ceno najema so vključeni vsi stroški, ni varščine in ni predplačila, plačilo mesečno na TRR.

Oprema:- postelja, – pisalna miza, – pisarniški stol v črni imitaciji usnja, predalnik za perilo ali šolske potrebščine, – garderobna omara, namizna lučka, – koš za papir.

Vsak študent dobi tudi posteljnino (odeja, blazina, 2 prevleki, 2 rjuhi, flis odeja) in dekorativno blazino. Pred vsako posteljo je pralna bombažna preproga. Pred vsako novo vselitvijo vso posteljnino ter pralne dodatke operemo ter po potrebi globinsko očistimo vzmetnice.

Kuhinja je povsem opremljena, štedilnik, pečica, vsa posoda za kuhanje in serviranje hrane. Dva hladilnika, večji z zamrzovalnimi predali. Toaster, grelnik vode za čaj, mikrovalovna pečica, pomivalni stroj.

Jedilnica za 6 pogrinjkov  in ves jedilni pribor. Dodatno še barski pult z dvema stoloma. Iz jedilnice izhod na zaprti balkon, družabni kotiček.

Na hodniku velike vgradne garderobne omare, za vsakega študenta po ena. Regal za shranjevanje čevljev, obešalnik.

Kopalnica: kabina z masažnim tušem, pralni stroj, umivalnik, regal.

Ločen WC.

Okolica:

Štuk, Pedagoška fakulteta neposredno, do neposrednega centra 1, 5 km, vozi avtobus št. 15 (za prevoz z železniške postaje), trgovina Merkator v kompleksu.