Cena: 160,00 €/osebo

Opis: Blue je sodobno opremljena dvoposteljna študentska soba s priključkom za CAtv, Wifi internet. V ceno najema so vključeni vsi stroški, ni varščine in ni predplačila, plačilo mesečno na TRR.

Soba je prostorna in ima svoj izhod na odprti balkon, zato je primerna tudi za kadilce. Balkon je opremljen z mizico in stolčki.

Oprema:- 2 postelji, – 2 pisalni mizi, – 2 komfortna pisarniška vrtljiva stola v črni imitaciji usnja, – 2 predalnika za perilo ali šolske potrebščine, – 1 garderobna omara, – 2 namizni lučki, – TV mizica, – 2 koša za papir.

Vsak študent dobi tudi posteljnino (odeja, blazina, 2 prevleki, 2 rjuhi, flis odeja) in dekorativno blazino. Pred vsako posteljo je pralna bombažna preproga. Pred vsako novo vselitvijo vso posteljnino ter pralne dodatke operemo ter po potrebi globinsko očistimo vzmetnice.

Kuhinja je povsem opremljena, štedilnik, pečica, vsa posoda za kuhanje in serviranje hrane. Dva hladilnika, večji z zamrzovalnimi predali. Toaster, grelnik vode za čaj, mikrovalovna pečica, pomivalni stroj.

Jedilnica za 6 pogrinjkov  in ves jedilni pribor. Dodatno še barski pult z dvema stoloma.

Kopalnica: kabina s tušem, pralni stroj, umivalnik, regal.

Ločen WC.

Na hodniku velike vgradne garderobne omare, za vsakega študenta ena. Regal za shranjevanje čevljev, obešalniki.

Okolica:

Štuk, Pedagoška fakulteta neposredno, do neposrednega centra 1, 5 km, vozi avtobus št. 15 (za prevoz z železniške postaje), trgovina Merkator v kompleksu.