Cena: 280€/osebo

Opis: G-3 je opremljena enoposteljna študentska soba, Wifi internet. V ceno najema so vključeni vsi stroški, ni varščine, plačilo mesečno na TRR.

Oprema:– 2 postelji, – 2 pisalni mizi ali 1, – 2 stola,  – 1 tridelna garderobna omara, – 2 namizni lučki,  – koš za papir.

Vsak študent dobi tudi posteljnino (odeja, blazina, 2 prevleki, 2 rjuhi, flis odeja) in dekorativno blazino. Pred vsako posteljo je pralna bombažna preproga. Pred vsako novo vselitvijo vso posteljnino ter pralne dodatke operemo ter po potrebi globinsko očistimo vzmetnice.

Skupni prostori vključujejo prostorno in sodobno opremljeno kuhinjo z jedilnico, ki vključuje vse gospodinjske aparate (štedilnik, pomivalni stroj, pečica, mikrovalovna ter ostali manjši gospodinjski aparati, vso posodo za kuhanje in jedilni pribor).

Iz jedilnice izhod na prostoren balkon z mizico in stoli ter možnostjo sušenja perila; likalnik in likalna deska; sesalec za prah, dve sušili za perilo;

Na hodniku omarice za odlaganje garderobe in čevljev ter dve veliki ogledali.

Kopalnica in WC skupaj, velika kotna kad in ustrezna kopalniška oprema; pralni stroj.

Okolica:

z balkona razgled na Tehnične fakultete, Pedagoška fakulteta približno 800 m, stadion Ljudski vrt čez cesto, center in knjižnice 300m. V bližini Merkator, v stavbi pekarna, v ulici fast food, pizzerija.