Cena: 160,00 €/osebo

Opis: L-3 je sodobno opremljena dvoposteljna študentska soba s priključkom za CAtv, Wifi internet. V ceno najema so vključeni vsi stroški, ni varščine in ni predplačila, plačilo mesečno na TRR.

Soba je prostorna in ima svoj izhod na balkon, zato je primerna tudi za kadilce. Balkon je opremljen z mizico in stolčki.

Oprema:- 2 postelji, – 2 pisalni mizi, – 2 komfortna pisarniška vrtljiva stola v črni imitaciji usnja, – 2 predalnika na koleščkih, za perilo ali šolske potrebščine, – 1 tridelna garderobna omara,- 2 namizni lučki,  – TV mizica, – koš za papir.

Vsak študent dobi tudi posteljnino (odeja, blazina, 2 prevleki, 2 rjuhi, flis odeja) in dekorativno blazino. Pred vsako posteljo je pralna bombažna preproga. Pred vsako novo vselitvijo vso posteljnino ter pralne dodatke operemo ter po potrebi globinsko očistimo vzmetnice.

Kuhinja je povsem opremljena, štedilnik, pečica, vsa posoda za kuhanje in serviranje hrane. Dva hladilnika z zamrzovalnimi predali. Grelnik vode za čaj, mikrovalovna pečica.

Jedilnica za 6 pogrinjkov  in ves jedilni pribor. Dodatno še barski pult z dvema stoloma.

Kopalnica: kopalna kad, pralni stroj, umivalnik, regal za higienske potrebščine.

Ločen WC.

Hodnik s predalniki za čevlje ter oblačila, v niši odlagalne police, veliko ogledalo. Sesalec, sušilo za perilo ter ostali dodatki. Likalna miza, likalnik.

 

Okolica:

Feri, Gradbena, trgovina Tuš, fast food, sprehodi po Lentu, dostop do bloka tudi s Koroške ceste, vozi mestni avtobus št. 15 (z žel.postaje)